Selecteer een pagina

Over ons

Over Ons

Ik kom zelf uit de kinderopvang en de motorische ontwikkeling van een baby vind ik heel interessant. Toen ik zelf zwanger raakte, ben ik op zoek gegaan naar een babyspa in de buurt. Helaas zit de eerste pas op 35 tot 40 minuten afstand. De dichtstbijzijnde zit in Dordrecht of Breda.”

Het idee voor een eigen babyspa was geboren. “Ik wilde eigenlijk altijd al wel iets voor mezelf beginnen, maar dan wel gericht op kinderen. Geen dag is hetzelfde met kinderen en daar haal ik echt mijn energie uit. Ik werkte in Oosterhout en ik merkte dat ik dichter bij huis wilde werken, in verband met de reistijd. En het liefst wilde ik iets met mijn eigen kind gaan doen.”

De babyspa is wel echt iets anders dan bijvoorbeeld babyzwemmen. “Door de stralen die die badjes hebben, de bubbels en de jetstreams, wordt heel het lichaampje gestimuleerd en gemasseerd. Daardoor hebben de baby’s minder buikkrampjes, het versterkt de botten en spieren, de longcapaciteit wordt groter, ze krijgen meer zelfbewustzijn en de spijsvertering wordt beter door de lichte druk van het water. Sommige baby’s slapen er ook beter op.”